28 Kasım 2017 Salı

Mikrodalga Fırın Ekonomik Olarak Nasıl Kullanılır

Önceden programlanmış bir seçimi yaptığınızda, ekran, hangi tepsinin kullanılacağı bir mesajı tarar. Kullanılabilecek en büyük dikdörtgen tabaka, menzil modellerinde 11 "x 7", duvar fırını modellerinde 13 "x 9" boyutundadır.

Mikrodalga Fırında Nasıl Hızlı Pişirilir

Döner tabla desteği daima yerinde olmalı ve yiyecek veya fırın güvenli kabını doğrudan metal tablanın üzerine koymalıdır. Bu fırınla ​​kullanım için sadece metal tepsileri kullanın. Fırında, cam veya seramik güveç tabakları, pasta plakaları ve diğer ısıya dayanıklı tencere gibi metal olmayan, fırında güvenliği mümkün bir tabaka kullanılabilir. Kolayca dönecek bir boyut seçtiğinizden emin olun. Kaseyi örtmek için parşömen kağıdı kullanılabilir. hızlı pişirme için tel fırın rafını kullanmayın.

Mikrodalga Fırın Ekonomik Olarak Nasıl Kullanılır

Mikrodalga Fırını Tasarruflu Kullanma

döner tablanın desteğinin daima yerinde olması gerekir, ve yiyecek veya mikrodalga kabını direk olarak cam tepsiye koyun.Seramik kupalar veya metal döşeme veya boya olmayan plakalar. Herhangi bir "mikrodalga fırında kullanmak için güvenli" plastik veya silikon kabı, tencere üreticisinin önerilerini takiben kullanıldığında. Kabı kısmen açıkta bırakın.Herhangi bir metal tencere, mutfak eşyaları, bükülmüş bağlar vb. Kullanmaktan kaçının.


0 yorum:

Yorum Gönder