8 Kasım 2017 Çarşamba

Kombi Bakımı Neden Önemlidir?


Cihazın ömrünü uzatmak, yüksek verimle çalışmasını sağlamak, yaşam konforunu artırmak için kombi bakımları periyodik olarak yaptırılmalıdır. Su, gaz ve elektriğin aynı anda çalıştığı bir sistem olması sebebiyle oldukça önemlidir. Can ve mal güvenliğini tehdit etmeyecek şekilde düzenlenmelidir.


Kombi bakımının önemlerine değinecek olursak önemli sebepleri şunlardır;

  1. Can ve mal güvenliği açısından oldukça önemlidir, Çünkü bakımsız kombiler sizi sağlık açısından tehlikeye atabilir.
  2. Kombinizin bakımını doğru zamanlarda yaptırdığınız takdirde cihazınızın veriminde yüksek oranda artış farkedeceksinizdir.Kısacası Kombi bakımı sağlıklı verim alabilmek açısından önemlidir.
  3. Bakımsız kalan kombiler de sürekli arızalar meydana çıkabiliyor.Kullanıcılarımızın çoğu bu sıkıntılar ile karşı karşıya bunun başlıca sebebi ise kombilerin bakımsız kalması.Kombiler uzun süre bakımsız kaldıklarında arızayı tespit etmek daha da zor bir hâl alır.
  4. Cihazınızda verim alacağınız gibi Kombinizin ömrünüde uzatmış olursunuz. Hatta kombinizi olması gereken zamandan daha fazla kullanabilirsiniz. Kombinizin bakımını doğru yaptırmanız şartıyla 15 yıldan daha uzun bir süre kullanabilirsiniz
  5. Kombinize bakım yaptırdığınız takdirde bir yönden de tasarruf etmiş olacaksınız.Bakımlı bir kombiden her zaman daha fazla verim alırsınız. Yüksek tutarda gelen faturaları düşürmenin diğer bir yolu ise bakım yaptırmaktır.
Not= Kombinize mutlaka senede bir bakım yaptırmanız gerekmektedir.





0 yorum:

Yorum Gönder