15 Kasım 2017 Çarşamba

Kurutma Makinesinin Gürültülü Çalışması

Bir kurutma makinesinin motor durumu kötüyse, yıpranmış yataklardan çıkan ses gibi bir gürleme sesi gelir, kurutma makinesinin her an patlayacakmış gibi görünmesini sağlar. Öyle değil, ama gürültünün başlamasından kısa bir süre sonra. Onarım maliyetinin yeni bir kurutucu maliyetiyle olumlu bir şekilde karşılaştırıldığını düşünüyorsanız, bir profesyonel kiralamak doğru olabilir. Ancak, temel mekanik becerilere sahipseniz ve bozmaktan korkmuyorsanız, kendiniz başa çıkmayı deneyin. Yaklaşık 150 $ için gerçek bir fabrika motoru veya marka ve modele bağlı olarak 60 $ gibi düşük bir fiyat ile motor satın alabilirsiniz.

Kurutma Makinesi Motoru Nasıl Değiştirilir?

Motoru almak için silindiri kaldırmanız gerektiğinden, aynı zamanda kemer, avara takım ve tambur silindirlerini de değiştirebilirsiniz. Bu maliyeti yaklaşık 35 tl ekleyeceğiz. Ama sonunda, kurutucunuz çocuklarınızı yetiştirmekten daha uzun sürebilirdi.

Kurutucumuzdaki motor ve üfleyici çarkı makinenin arkasında yer alıyor. Ancak diğer modellerin önünde olabilirler. Bununla birlikte, motor değiştirme prosedürü her ikisi için de benzerdir. Sürücüler veya soketler, tornavidalar, dükkan vakum, kayma-pense ve iki adet büyük ayarlanabilir anahtara ihtiyacınız olacak.

Geçmiş olsun, kolay gelsin!

0 yorum:

Yorum Gönder