17 Ekim 2017 Salı

Fırın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Satın Alım Sırasında Dikkat Etmeniz Gereken İlk Özellikler

Makinenin gerek ısı, gerekse elektrik yalıtımının iyi yapılmış olmasıdır. Ocak ve fırın bölmesi hijyenik olması açısından kolay temizlenebilmelidir. Emaye ve pürüzsüz pişirme alanı hijyenik temizlik için bir avantajdır.

Pişirme Sırasında Yemeğinizi Kapak Açmadan Kolayca Kontrol Etmek İstiyorsanız

Cam kapaklı ürünleri tercih edebilirsiniz. Cam kapaklı ürünler hem temizlik konusunda avantaj sağlar hem de pişirme esnasında kapak açmadan kontrol etmenizi sağlayarak gereksiz ısı kaybını engeller.

Kolay Kullanıma Önem Veriyorsanız

Fırınınızın beraberinde sunulan çeşitli aksesuarlar, teleskopik raflar, ayarlanabilir ayaklar size kolay kullanım avantajı sağlayacaktır.

Güvenliğinize Önem Veriyorsanız

Ocak bölmeleri, herhangi bir sebepten ötürü alev söndüğünde, gaz akışını kesen gaz emniyetine sahip ürünleri tercih edebilirsiniz.

Fırınınızda Izgara Yapmak İstiyorsanız

Statik fırınları tercih edebilirsiniz. Statik fırınlarda, üst ve alt rezistans bulunmaktadır. Her iki rezistansı çalıştırarak fırınlama; sadece üst rezistansı kullanılaraksa ızgara yapma imkanı sağlar.

Fırınınızın Isınan Havayı Tepsilerdeki Besinlere Eşit Olarak Dağıtmasını İstiyorsanız

Turbo fırınları tercih edebilirsiniz. Turbo fırınlarda, arka duvarda turbo fan ve rezistans bulunmaktadır. Isınan hava bu fan sayesinde homojen olarak tepsilerin arasına yönlendirilir ve besinlerin eşit şekilde pişmesini sağlar.

Tüm Statik ve Turbo Fırınların Özelliklerinin Bir Makinede Toplanmış Olmasını Tercih Derseniz 

Multifonksiyon fırınları tercih edebilirsiniz. Multifonksiyon fırınlarda, hem alt üst rezistansları hem de arka duvar rezistansı ve fanı vardır. Bu sayede istediğiniz özelliği seçilerek pişirme yapma imkanı verir.

Hem Fanlı Hem De Fansız Pişirme Yapabilmek İstiyorsanız

Elektroturbo fırınları tercih edebilirsiniz. Elekrtoturbo fırınlar, alt ve üst rezistanslarca ısıtılan havanın fan vasıtasıyla dağıtılması sonucu pişirme yapar.

Isı Kontrolünü Kolayca Yapabileceğiniz Bir Fırın İstiyorsanız

Elektrikli fırınları tercih edebilirsiniz. Ancak yine de satın alırken fırınınızın enerji seviyelerine dikkat etmelisiniz. A enerji sınıfında bir ürün tercih etmeniz, ortalamada enerji tüketiminizi 0,62 kWh seviyelerinde tutacaktır.

Standart Ölçülerden Farklı Ölçüde Bir Fırına Ve Ocağa İhtiyacınız Varsa

Elektrikli ocaklı veya dar-geniş ölçülerde modelleri de tercih edebilirsiniz.

Kullandığınız Diğer Beyaz Eşyalarınıza Uygun Bir Makine İstiyorsanız

Beyaz, gri, inox gibi farklı renk seçenekleri olan ürünlerimizi tercih edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder